Digitürk Euro | Commerciële Schotel antenne pakketten

Voor uw commerciële zaken kunt u gelijk een Digiturk Euro pakket kopen
Commerciële Schotel antenne pakketten

Commerciële Schotel antenne pakketten

Wat is een Digiturk uw institutionele/commerciële

Alle plaatsen waarbij er door een menigte wordt gekeken naar Digiturk zenders, valt onder een commerciële lidmaatschap. Non-profit organisaties vallen hier ook onder.

Moskeeën, verenigingen, club huizen, cafe’s, waterpijp cafe’s, sport verenigingen, plaatsen waar u kunt gokken vallen ook onder het uw institutionele/commerciële lidmaatschap.

Om Digiturk via uw satelliet te kunnen ontvangen moet uw schotel antenne ondersteuning kunnen bieden aan Türksat (42° graden) of Eutelsat (7° graden).

U kunt er achter komen of uw schotel antenne een Eutelsat of een Türksat is, door te kijken naar de huidige Turkse tv zenders. Mochten uw zender bestaan uit Euro zenders(Zoals Kanal D Euro, Star Euro) dan is uw satelliet een Eutelsat.

@[email protected]

Wat zijn prijzen van een Digiturk commercieel lidmaatschap?

De prijzen van de zakelijke plaatsen hangen af van de grootte van uw zaak.De prijs van uw lidmaatschap is afhankelijk van de catagorie waar uw zaak ondervalt. De prijs is ook afhankelijk van de grootte van uw zaak.

Digiturk commerciële lidmaatschap en het soort uitzending:

Het Digiturk commerciële sport pakket: Dit pakket bevat het start pakket(nationale zenders) en het sport pakket

Met het Digiturk commerciële sport pakket kunt u iedere week de Türkse Sport Toto super league wedstrijden, de TFF 1 league en Türkse basketbol wedstrijden bekijken met beIn Sports League Tv. Ook kunt u nationale zenders, nieuws zenders, films en documentaire zenders bekijken.

Duur van uw Digiturk commerciële lidmaatschap en betalingswijze;

Wanneer u kiest voor een maandelijke betaling, betaalt u éénmalig een aanbetaling voor uw Box, activatie en lidmaatschap in de eerste maand. U kunt bij de product informatie, informatie krijgen over hoeveel u in totaal moet betalen. Wanneer u kiest voor een één jarig lidmaatschap wordt het bedrag 11 maanden lang van uw bank rekening nummer afgeschreven. Wanneer u kiest voor een twee jarig lidmaatschap wordt het bedrag 23 maanden lang van uw bank rekening nummer afschreven

Één jarig lidmaatschap, vooruit betalen: wanneer u voor de optie kiest om het gehele bedrag van uw institutionele/commerciële 1 jarig lidmaatschap in één keer te betalen, betaald u de prijs voor een één jarig lidmaatschap in één keer. Uw lidmaatschap is één jaar geldig en begint op de dag van uw aankoop.

Twee jarig lidmaatschap, vooruit betalen: wanneer u voor de optie kiest om het gehele bedrag van uw institutionele/commerciële 2 jarig lidmaatschap in één keer te betalen, betaald u de prijs voor een 2 jarig lidmaatschap in één keer. Uw lidmaatschap is twee jaar geldig en begint op de dag van uw aankoop.

Verzending: 7-9 werkdagen (Levering & Retour)
{ format(variant.sale_price) }
1,00
Benzer Ürünler
product

Digiturk Play | HD-kwaliteit IPTV

Digiturk-pakketten

100,00
Nu kopen
product

Lidmaatschap vernieuwen | Digiturk Play IPTV

1,00
Nu kopen
product

Digiturk Euro | Lidmaatschap vernieuwen

0,72
Nu kopen
product

Commerciële pakketten Digiturk Play IP

1,00
Nu kopen
product

Digiturk-pakketten

292,74
Nu kopen